Team- en kledingsponsors

 
 

Wemmenhove & Pol http://www.wempol.nl

De familie Wemmenhove is altijd betrokken bij Atalante geweest en gebleven. Hilco Wemmenhove en zijn zakenpartner Martin Pol steunen onze vereniging al jaren en sponsoren momenteel ons eerste en tweede team. Wemmenhove & Pol is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gevestigd is in Apeldoorn. Ze zijn actief op het gebied van accountancy en belastingadvisering voor het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties en (vermogende) particulieren.
Wennenhove en Pol is een van de vier kledingsponsors van onze senioren.

Schut Kunststof Kozijnen http://www.schutkozijnen.nl/

Meerdere leden van de familie Schut spelen en speelden bij Atalante. John Schut is eigenaar van Schut Kunststof Kozijnen, een specialist in Weru kunststof kozijnen, Smit zonwering en aanverwante producten. Een perfecte en vlekkeloze montage, service en garantie staan bij Schut centraal. Schut is een van de vier kledingsponsors van onze senioren.

Promohouse http://www.promohouse.nl/

Promohouse – gesitueerd op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord - bestaat sinds 1998. Als aanbieder van bedrijfs-en promotiekleding, premiums, relatie-geschenken, sportprijzen en kerst-en themapakketten opent Promohouse een wereld van vele duizenden artikelen. In hun grote showroom staat het bewijs uitgestald. Uiteraard kan alles van een logo of tekst worden voorzien.  Promohouse is een van de vier kledingsponsors van onze senioren.
 

 
 

 
 

Schadecentrum Apeldoorn http://www.schadecentrumapeldoorn.nl

Schadecentrum Apeldoorn is Eurogarant erkend (Focwa) en erkend schadehersteller voor Volkswagen, Audi en SEAT, maar ze herstellen schades van alle merken auto’s. Van uitdeuken zonder spuiten, reparatie en vervanging van ruiten tot de grootste uitdeuk- en herstelklussen. Uw auto is in goede handen bij deze teamsponsor!

Autobedrijf Koldewijn http://www.garagekoldewijn.nl/ 

Autobedrijf Koldewijn is de juiste plek als u op zoek bent naar een nieuwe auto of jonge occasion! Autobedrijf Koldewijn is BOVAG lid en al 30 jaar actief in de in- en verkoop van jonge occasions. Ook hebben ze een modern ingerichte werkplaats voor reparaties en APK-keuringen. 

Art Kutna Hora http://www.kutnahora.nl/ 

Oud Atalante-lid Bert van ’t Hoenderdaal heeft zijn eigen Bed & Breakfast in het prachtige Tsjechische Kutna Hora, vlakbij Praag. In Art Kutna Hora leer je de kunst van het genieten, midden in de Bohemen. Veel Atalante-leden hebben al eens een bezoekje gebracht aan deze prachtige accommodatie. Bert blijft graag betrokken bij Atalante en sponsort daarom onze club.

Co-Air Klimaatbeheersing http://www.co-air.nl/

Eigenaar van Co-Air, Ruut Groot Hulze, is een veel geziene man binnen onze vereniging. Zijn (schoon)familie is diepgeworteld in de club en daarom draagt hij graag een steentje bij aan Atalante. Co-Air is specialist in klimaatbeheersing voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Co-Air levert uitstekende service op het gebied van advies, installatie en aftersales en heeft een duidelijke prijsstelling. Er hangt al een prachtig systeem in ons clubhuis! Co-Air is een van de vier kledingsponsors van onze senioren.

Jansen All Finance http://www.jansenallfinance.nl/

 

Assurantiekantoor Jansen All Finance is in januari 2010 opgericht door Hans Jansen, zoon van Gradus Jansen. Gradus is oprichter van de voorloper van Atalante; Het Zuiderkwartier’58. Atalante zit dus bij Hans in het bloed. Net als de financiële wereld. Maar na 20 jaar werken voor een grote financiële dienstverlener vond hij wel dat het anders moest. Hij besloot terug te gaan naar waar het om draait: een persoonlijke relatie met de klant en onderling vertrouwen. Jansen All Finance biedt een transparant en eerlijk advies over je financiële zaken. Hypotheek, pensioen, verzekeringen… Hans vindt door vergelijking van alle aanbieders de beste oplossing voor jouw situatie.